Loading...
Aanbouw2018-11-04T00:12:54+00:00

Soorten uitbreidingen

Als het gaat om het creëren van extra ruimte in uw huis zijn de opties voor uitbreidingen eindeloos. Zelfs op objecten waar het lijkt dat er geen extra ruimte te winnen valt kan een goede architect of ontwerper bijna altijd iets indrukwekkend maken.

Immers, tot een paar jaar geleden hadden de meeste mensen er nooit aan gedacht om de zijterugloop van hun huizen in te vullen. Snel vooruit naar vandaag en door het invullen van de smalle zij terugkeer waarvan sommige slechts twee meter breed zijn, hebben duizenden gezinnen grote open woonruimtes met dakramen, keukeneilanden en vouwglijder kunnen creëren. openslaande deuren naar hun tuinen. Sommigen gaan zelfs verder om een ​​slaapkamer of twee boven toegevoegd te hebben.

Uitbreidingen kunnen enkele, dubbele of meerdere verdiepingen zijn en kunnen aan de voorkant, zijkant of achterkant van uw huis worden toegevoegd. Dat is niet eens een opsomming van serres of bijgebouwen.

Het verkrijgen van extra ruimte op een deel van het huis betekent niet dat u gewoon meer spullen in die kamer moet verplaatsen. Terwijl u zich uitbreidt is dit een goed moment om na te denken over het wijzigen van de interne indeling van uw kamers. Als u bijvoorbeeld drie of vier kleine tot middelgrote kamers op de begane grond hebt, kunt u deze ombouwen naar een of twee grote open woonruimten.

Welke dakopties zijn beschikbaar voor een uitbreiding?

Hellend dak:

Over het algemeen heeft dit een helling van 15 graden of meer en is betegeld met klei, leisteen, asfalt of beton.

Plat dak:

Dit heeft een steek van 1 tot 15 graden. Elk dak moet een beetje leeglopen maar het kan een heel klein talud zijn.

Glazen dak:

dit kan erg effectief lijken maar tenzij u een heel dik glas heeft kunt u veel warmte verliezen.
In plaats daarvan gebruikt u verschillende materialen op uw dak om een ​​veelzijdig dak te creëren. U kunt bijvoorbeeld een schuin dak hebben dat naar een plat dak gaat met wat glas.

Welke externe opties zijn beschikbaar voor uitbreidingen?
Face-brick is de meest voorkomende. Anders render, dat is een externe bepleistering die kan worden geschilderd om bij uw huis te passen. Houtbekleding kan ook erg effectief zijn door hout aan de buitenkant van uw huis te gebruiken.

Hoe gaat u te werk om bouwvergunning en goedkeuring te krijgen?
Het is hetzelfde als bij het bouwen van een loft conversie.

Uw heeft goedkeuring van de lokale gemeente nodig over wat u gaat bouwen. Alle huishoudens hebben recht op ontwikkeling tenzij het een van de volgende voorschriften overtreedt. Er zijn twee hoofdtoepassingen:
De aanvraag voor toestemming voor de bouwvergunning: uw ontwerpplannen moeten in overeenstemming zijn met de bestaande woning en voldoen aan aanvullende richtlijnen. Dit is niet hetzelfde als bouwvergunning, maar kijkt naar brandwerendheid, structurele stabiliteit, ventilatie, thermische isolatie en afvoer, in plaats van de locatie, het ontwerp en de buitenkant van het gebouw. Een architect of ontwerper zal deze voorschriften begrijpen.

Vrijblijvende offerte aanvraag
error: Content is protected !!