Loading...
Ontwerpfase2018-11-04T00:11:49+00:00

Ontwerpfase  

Eerst zal een van onze adviseurs uw huis bezoeken om een ​​gratis huisraadpleging uit te voeren. Hier kunnen wij u adviseren over het type woninguitbreiding, zolder aanpassing of renovatie-indeling dat voor uw huis haalbaar is en wij kunnen de noodzakelijke metingen voor uw offerte uitvoeren. Wij kunnen uw offerte zo vaak wijzigen als u wilt voordat u zich eraan verbindt, dus als u iets bent vergeten of andere functies wilt toevoegen, hoeft u alleen maar te vragen via onze portaal. Contract als u tevreden bent met uw offerte, wordt een contract opgesteld en ondertekend. Wij komen overeen om uw op maat gemaakte thuisuitbreiding, zolder aanpassing of renovatie voor een vaste prijs en binnen een bepaald tijdsschema te voltooien.

Stappen en tijdschema’s indien nodig bezoekt een lid van ons architectuur team uw huis om een ​​enquête in te vullen en een reeks plannen te maken. Wij kunnen ook helpen met structurele berekeningen en bouwcontrole. Wij kunnen zelfs uw plannen indienen onder toegestane ontwikkeling of volledige planning. Dit proces duurt tussen zes en acht weken. We doen al het harde werk en krijgen alle toestemmingen die u nodig hebt. Onze projectmanager zal met u samenwerken tijdens de goedkeuringsperiode van de stedenbouwkundige planning om de details in uw specificatie af te stemmen en ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project worden gedekt. Zodra de goedkeuring van de planning is verleend, zullen wij beginnen met het voorbereiden van alle benodigde documentatie voor de bouw, beginnen met de voorbereiding van materialen en de uitvoerder toewijzen aan uw project.

Partij-overeenkomst

Een partij-overeenkomst is vereist als uw huis een muur heeft die aan weerszijden is verbonden met een ander pand. Elke buurman moet ten minste twee kalendermaanden vóór de start van de bouw op de hoogte worden gesteld van de voorgestelde werken met behulp van een aankondiging formulier. Bij Modernbeton kunnen wij u adviseren over dit proces en indien nodig contact opnemen met een van onze gecertificeerde partij-muuronderzoekers.

De bouwfase – tijdschema

De gemiddelde achterwaartse uitbreiding van één verhaal tot voltooiing duurt tussen 10-12 weken. De belangrijkste taken bij het samenstellen van een standaardextensie die in zes fasen zijn opgesplitst.

Heien – Fundering

Het eerste doel is ruimte vrij te maken en de basis te graven. Deze zijn graven tot een diepte bepaald door de architect maar goedgekeurd door de bouwinspecteur. Nadat de diepte is goedgekeurd, gieten wij de betonnen funderingen en installeren stalen die nodig zijn om de constructie te ondersteunen.

Metselwerk

Zodra het beton is opgedroogd, beginnen wij aan het metselwerk. In een vroeg stadium van het metselwerk zal de bouwcontrole beambte de vochtwering goedkeuren en eenmaal goedgekeurd gaan wij verder met het metselwerk naar het hoogste punt.

Sloopwerkzaamheden

Wij moeten nu doorkloppen naar de bestaande keuken, de buitenmuur verwijderen en de laatste stalen balken installeren om te zorgen dat het huis structureel gezond is. Wij zullen uw keuken op dit punt naar een ander deel van het huis brengen en het achtergebied afdichten, zodat het veilig is aan risico’s.

Dakconstructie

De belangrijkste focus is om het huis nu weerbestendig te maken en het dak te bouwen. Ten slotte plaatsen wij de tegels of het vilt afhankelijk van of u een schuine of platte dakverlenging kiest. Zodra dit is voltooid, wordt de nieuwe vloer in het nieuwe gebied geïnstalleerd.

Interne werken

Zodra de betonnen vloer droog is, begint het team met het interne werk, waaronder het installeren van de binnenmuren, het regelen van de afvoer, sanitair en elektrische punten. De muren worden afgeroomd en de afwerking wordt voltooid op de ‘schaal’ van de uitbreiding.

Keuken installatie

Nu installeren wij de keuken en installeren wij alle plinten en deuren. Wij installeren nu ook elke vloerafwerking, zoals tegels of houten vloeren, en versieren de kamer uiteindelijk zodat deze klaar is voor gebruik.

Voltooiing

Zodra uw thuisuitbreiding, aanpassing is voltooid en u tevreden bent, zullen wij u voorzien van alle relevante certificeringen, inclusief voltooiing- certificaten. U heeft deze nodig als u ooit besluit uw huis te verkopen.

Zoals al onze klanten, ontvangt u een garantie van tien jaar. ‘Kwaliteit telt’ vandaar dat wij deze garanties geven op voltooiing van elke project.

Uw zolder-loft, huisuitbreiding, renovatie is geen oplossing op korte termijn. Het is een op maat gemaakte, kwaliteitsvolle ontworpen huisverbetering.

Vrijblijvende offerte aanvraag
error: Content is protected !!