Loading...
Reflex werving2018-11-20T12:54:47+00:00

Bouw Werving Specialisten

Onroerend goed en constructie banen

Onze industriesectoren

We zijn onze online vacaturebord constant aan het updaten met al onze nieuwste vaste, contract- en tijdelijke vacatures! Met betrekking tot de automobielindustrie, de bouw, de machinebouw, de spoorwegen, de luchtvaart en energie en elektriciteit; gebruik onze zoekfunctie om je perfecte nieuwe rol te vinden en solliciteer vandaag nog online!

Architect
Bouw
Timmerman
Installateur
Bouwkunde
elektricien
Stukadoors
All-round vakman
Beton-timmerman

Uw voordelen op een rij

Modernbeton-mensen zijn anders. Dat is wat ons bedrijf anders maakt.

Als u een ervaren bouw-, ontwerp-, vastgoedservice- of facilitair managementprofessional bent, kunt u bij Modernbeton terecht voor een kans om uw horizon te verbreden.

De bouw- en vastgoeddienstenindustrie is nog nooit zo inspirerend en dynamisch geweest. We zijn op zoek naar even inspirerende en dynamische mensen om deel uit te maken van hun toekomst … en die van ons. Van de grotere bouw- en vastgoedservicebedrijven onderscheidt Modernbeton zich als anders. Het verschil is onze mensen en we willen dat JIJ er deel van uitmaakt!

Ons bedrijf is voortdurend in beweging en evolueert. Dat zijn ook de uitdagingen van onze klanten. We moeten de kenniscurve voor blijven. We nemen professionele ontwikkeling uiterst serieus en we verwachten van onze mensen dat ze hetzelfde doen.

error: Content is protected !!