Loading...
Zolder-loft2018-11-04T00:13:37+00:00

Zolder verbouwingen

Loft verbouwingen is niet een van de gemakkelijkste manieren om het meeste uit uw bestaande ruimte te halen, maar kunnen u ook enkele extra vierkante meters op uw eigendom opleveren.Vaak gezegend met daglicht en natuurlijk daglicht, deze kalme en luchtige ruimte aan de top van uw thuis is ideaal voor extra slaapkamers of het creëren van een thuiskantoor. De meeste huizen zijn geschikt voor een dakuitbreiding, hoewel die met minder dan 2,2 meter van de vloer tot aan het plafond moeilijker zijn.

Neem eenvoudig uw meetlint af om een ​​goed idee te krijgen hoe uw verbouwing kan beginnen. Daken met een steilere pitch zijn meer geschikt voor een conversie omdat deze meer mogelijkheden bied in de soorten dakuitbreidingen.

Welke verschillende soorten loftconversie-opties zijn beschikbaar?

Dak licht is een eenvoudige loft-conversie voor lofts die al voldoende ruimte bieden voor het doel. Wij brengen daglicht binnen en maken de ruimte leefbaar en werkbaar. Het bruikbare gebied zal ongeveer de interne grootte van het hok gebied zijn zoals het nu is. De meeste interne obstructies zullen zijn verwijderd, d.w.z. steunbalken. Het vloeroppervlak zal waarschijnlijk enkele centimeters verhoogd worden voor de nieuwe structurele ondersteuning.  Normaal gezien heeft u geen planningsbevoegdheden nodig voor dit soort werk dat u bouwt binnen de bestaande  zolderruimte en van buiten ziet uw huis er hetzelfde uit, met uitzondering van de dakramen. Dakraam ramen worden als de beste beschouwd.

Gemiddelde bouwtijd is 4-6 weken.

Dormer Loft

Een dakkapel steekt uit de dakruimte, meestal om meer staande ruimte te creëren zoals vereist. De loft conversie van de dormer is het meest populaire type loft conversie waarbij een deel van het bestaande dak wordt verwijderd en er een grotere ruimte ontstaat door een ‘box’-frames tructuur te bouwen, die ongeveer uitsteekt boven de dakhoogte en het maximaal toegestane dakoppervlak. de achterkant en zijkanten. Dit creëert de maximale beschikbare ruimte.

Bouwtijd is 6-8 weken.

Mansard Loft

Een Mansard-loft conversie wordt gecreëerd door een van de schuine zijden van het dak in een veel steilere helling te veranderen. De ramen zijn dan individuele dakkapellen in overeenstemming met de stijl en het karakter van uw huis. Normaal gesproken is zijn type conversie van toepassing op oudere terraseigenschappen of degenen die binnen een beschermd gebied vallen. Deze conversies vereisen normaal gesproken planningsmachtigingen en kunnen duurder zijn omdat het grootste deel van het bestaande dak moet worden gewijzigd.

Bouwtijd is 8-10 weken.

Gevel Loft
Een loft-conversie van heup tot gevelbekleding creëert door de ‘heup’ van het bestaande dak uit te breiden tot een punt. De heup van uw dak is over het algemeen de kant van het dakgedeelte dat afloopt, dit zou worden verwijderd en de nieuwe gevelmuur zou in metselwerk of spijkerwerk worden gebouwd, en het dak wordt dan over gebouwd om de opening op te vullen. U kunt dit extern uitvoeren in metselwerk, betegeld, gerenderd. Dit type conversie is het populairst bij semi-vrijstaande huizen en er is mogelijk bouwvergunning voor nodig.

Bouwtijd kan 6-8 weken zijn.

Hoe kunt u een loft conversie gebruiken om nieuwe ruimtes in een huis te maken?

Het hangt af van het onroerend goed, maar eigenlijk voegt u een extra verdieping toe aan uw huis. Het is gemakkelijk om een ​​slaapkamer met badkamer, studie- of speelkamer te creëren. Sommige mensen willen graag een kamer om te ontspannen aan de bovenkant van hun huis terwijl u zelfs appartementen in grotere gebouwen kunt maken.

Welke tegelopties zijn beschikbaar voor een loft conversie?

Er zijn verschillende tegelopties, van authentieke klei tot leisteen, metaal en asfalt. Er zijn ook kunstmatige versies en betontegels die goedkoper zijn, maar er niet zo mooi uitzien.

De toonhoogte bepaalt welke tegels u ook kunt gebruiken. Er zijn bepaalde tegels voor bepaalde plaatsen. Er is bijvoorbeeld een helling van 15 graden voor de voorste tegels en een hoek van 90 graden die aan de muren van een dakkapel hangt.

Welke soorten opslagruimte is beschikbaar op een slaapkamerkamer of kantoor?

Een interieurontwerper die op maat gemaakte oplossingen biedt zijn altijd het beste, want ze werken beter met het veld dan geprefabriceerd meubilair.

☆ ☆ ☆ ☆

“Met een toewijding aan het resultaat werd gewerkt naar een mooie beton ciré vloer.”

Jan Hoogenboezem

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Zeer deskundig personeel. Zeer goed werk afgeleverd.
Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Martijn Laugs

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

“Nette vriendelijke meneer en een Schitterend eindwerk!!!”

Kees Jan
Vrijblijvende offerte aanvraag
error: Content is protected !!